Dette er vores første projekt, hvor vi skal vurdere en hjemmeside. Her skal vi bruge analyse og lave ny layout til klienten. Min grupper var 4 personer som Teresia og mig. Vores gruppe skal arbejde med Fyens hjemmesiden. De har ikke en design og modern hjemmeside. Klienter er en rideklub forening. De bruger deres hjemmesiden til at oplyse nyheder af forening, stævner og om forening.  

Vores projekt er at vi rediger hjemmesiden og give en modern layout. Vi skulle gennemfører en systematisk evaluering og lave en klient rapport. Vi skulle analysere og vurdere deres hjemmesiden. Formålet er at kigge efter mulighed for optimeringer. Vi skulle brug af Nielsens 10 hueristics, Nobanet Usability Guidelines (NUG), C.R.A.PP analyse, samt interviews. Vi kunne bruge noget statistik fra Danmark Statistik. Vi skulle undersøge hvem målgruppen er, hvad der er vigtigt for hesteklub. Vi ville re-designer deres hjemmeside med at bruge alle vores samlet oplysninger

Første dag har vi arbejdet med vores gruppe kontrakt og valgt en gruppe leder. Det var en skabelon som man kan gennemgå spørgsmålene. Vores gruppemedlemmer var enig om alle punkter i gruppekontrakt

Da vi afleverede gruppekontrakt, startede vi arbejder over vores klients hjemmesiden. Vi har fundet væsentligste problemer i hjemmesiden. Vi har brugt Nobanet Usability Guidelines (NUG – Appendix A). Vi har evalueret individuelt som at svar alle spørgsmålene i NUG. Derefter vi har samlet dem et sted og diskuteret over det. Vi har valgt 4 alvorlig problemer og 4 mindre alvorlig problemer og har formuleret forslag til hvordan vi kunne løse problemer.

Vi har valgt vores målgruppe og fundet 3 persona som vi kunne spørge om brugeroplevelse af hjemmesiden. Vores målgruppe er alle på Fyn, med interesse for ridning. Vi har kigget Danmark Statistik og har fået et billede af der er flere ung mennesker(under 18), som går til ridning, en der er voksne i en rideklub. Danmark statistik viser også der 91% kvinder går til riding og 55% mellem 0-18 år gammel. Så vores primære målgruppen skal være forældrene som at de tilmelder deres børn til rideklub. Det kan være folk både på hobby og eliteplan og at de er interesseret i stævner eller sociale aktiviteter.  

46 thoughts on Totoro Pancake Tutorial: Easy Totoro Pancake Food Art

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Have no product in the cart!
0